Fioretsina – Alaniaspor 0-4 Φιλικό

Σε μια άκρως εντυπωσιακή φιλική αναμέτρηση στα γήπεδα του Νικολούδη, η **ALANIASPOR** έδειξε από νωρίς τα δόντια της, επικρατώντας της **FIORETSINA** με το επιβλητικό 4-0. Η ομάδα του **ΤΣΟΠΛΙΑΚΗ**, ο οποίος άνοιξε το σκορ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε με ξεκάθαρο στόχο: να επιβάλει τον ρυθμό της και να κυριαρχήσει από την αρχή. Ο **ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ**, με δύο γκολ που θύμισαν παίκτη κορυφαίας κλάσης, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 πριν την ανάπαυλα, αφήνοντας τη FIORETSINA να ψάχνει εναγωνίως τρόπους αντίδρασης.

Στο δεύτερο μέρος, η ALANIASPOR δεν κατέβασε ταχύτητα. Ο **ΜΙΧΟΣ**, με ένα εξαιρετικό τελείωμα, πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα, γράφοντας το 4-0, ενώ η ομάδα συνέχισε να πιέζει για περισσότερα τέρματα, δείχνοντας πείσμα και διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο. Η FIORETSINA προσπάθησε να βρει τον βηματισμό της, αλλά η άμυνα της ALANIASPOR ήταν αδιαπέραστη.

Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ξεκάθαρα τις διαθέσεις της ALANIASPOR για το πρωτάθλημα που έρχεται. Αν και πρόκειται για φιλικό αγώνα, οι εντυπώσεις που άφησε η ομάδα ήταν απόλυτα θετικές, δίνοντας στους φιλάθλους της μια πρώτη γεύση από αυτό που μπορεί να ακολουθήσει.

YouTube player
Μενού